Het Dorpshuis in Ottoland
                         "U vraagt, wij serveren"


Wie wij zijn

Wij zijn de horeca gelegenheid Het Dorpshuis, gevestigd in het Zuid-Hollandse Ottoland. 

We verhuren onze zaal voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Ons motto is niet voor niets 'u vraagt wij serveren' . We maken van elke gelegenheid een waar feest. In overleg is dan ook bijna alles mogelijk.

Ons team staat geheel tot uw beschikking.

Beheerster Annette van Vianen aan het woord:

"Een feest is voor mij geslaagd als iedereen het naar z’n zin heeft, iedere gast op z’n eigen manier. Het is mooi als je de kinderen ziet genieten van de oud Hollandse spellen, mensen genieten van de muziek, of mooi van de gelegenheid gebruik maken om lekker bij te kletsen.

Ik hoor vaak dat het fijn gevonden wordt, dat je een feest naar je eigen idee kan inrichten. Flexibiliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij mij. Dit samen met de inzet om alles netjes te regelen en op de wensen van de klant af te stemmen, maakt dat er met plezier op een feest teruggekeken kan worden.

Samen eten heeft altijd iets gezelligs, mits het goed smaakt natuurlijk. Maar daarover nooit geen klachten, het is niet voor niets dat er regelmatig naar de recepten gevraagd wordt.

Ik doe het werk dan ook met veel plezier, en als de gasten het naar hun zin hebben, heb ik dat ook. Ik hoop dan ook het dorpshuis nog vele jaren te kunnen runnen, want één ding is zeker, een Dorpshuis draaiend houden verveelt nooit".